Top

Belangrijke informatie voor het vervangen/installeren van je Groepenkast

Groepenkast vervangen?


Hier Vind Je Belangrijke informatie om zelf jou Groepenkast te vervangen / installeren.

Groepenkast vervangen

Op deze pagina vindt u Technische Informatie van de fabrikanten en een link naar onze artikelen.Deze informatie gaat onder andere over het vervangen van groepenkasten, het onderhouden van groepenkasten en het installeren van groepenkasten.Groepenkast vervangenAlgemene Informatie

In oudere huizen komt het bijplaatsen van een groep of een groepenkast vervangen vaak voor. Vaak wordt er ook gesproken over een stoppenkast vervangen maar eigenlijk is dit hetzelfde als een groepenkast vervangen.

NEN3140 Groepenkast vervangen

Even als bij een nieuwe woning is het bij een oude woning met een sterk verouderde groepenkast te adviseren, dat u deze groepenkast laat inspecteren door een specialist volgens NEN3140, of dat u de groepenkast laat vervangen.

NEN3140:
"In de norm NEN 3140 is vastgelegd dat elektrische installaties, waaronder groepenkasten vervangen, regelmatig geïnspecteerd dienen te worden. Ook de wijze waarop deze visuele inspectie en metingen plaats dienen te vinden zijn beschreven evenals de verschillende grenswaarden.", 


De Vijf meest voorkomende gebreken in Elektrische Installaties.


Voorschriften Aanleg Elektrische Installatie


Vision Groepenkast vervangen                             aardlekschakelaar

Regelmatig Testen van AardlekSchakelaars een MustNieuwe NEN1010: 2015 in 2017AardlekBeveiliging in de nieuwe NEN1010

 
Ook een groepenkast moet regelmatig geinspecteerd worden


GroepenKast aanpassen bij wijzigingen en uitbreidingen elektrische installatie

 
Heb je ons eBook al aangeschaft? Download heb op deze (Klik hier) pagina en voorkom fouten bij het installeren van je groepenkast. 4000+ Klanten hebben hem al!Kijk ook eens op onze Facebook! (Klik Hier)


Groepenkast vervangen : 123groepenkast.nlWij vinden veiligheid en vertrouwen op onze producten erg belangrijk, daarom bij het vervangen van je groepenkast kun je bij ons kiezen uit alleen de veiligste en onze vertrouwde producten:


 ABB groepenkast vervangen

 Hager groepenkast vervangen

 Schneider

 Eaton

 Gewiss

 DonneHeb je nog vragen stel ze ons via onderstaand contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


@