Top

GebruiksAanwijzing ABB HAF 1 Fase FornuisGroep 3 Fase KookGroep

GebruikersHandleiding ABB HAF FornuisGroep en KookGroepIn de busboard uitvoering heeft ABB HAF standaard geen 1 fase fornuisgroep en standaard geen 3 fasen kookgroep.

Deze moeten namelijk zelf worden samengesteld uit losse ABB HAF busboard automaten en een los te bestellen brugstuk. Het samenstellen van de losse componenten tot een fornuisgroep of kookgroep is zeer eenvoudig.

Wilt u weten wat busboard is? Klik dan hier: Busboard

1 fase FornuisGroep


De 1 fase fornuisgroep bestaat uit twee Flexomaten. De knoppen dienen in de uit-stand te staan en het brugstuk wordt op de linker Flexomaat bevestigd. De rechter Flexomaat wordt op de DIN rail geplaatst en de Flexomaat met het brugstuk wordt daarnaast op de DIN rail geklikt.

3 fasen KookGroep


De 3 fasen kookgroep bestaat uit drie Flexomaten. De knoppen dienen in de uit-stand te staan en het brugstuk wordt op de middelste van de drie Flexomaten bevestigd. De linker en de rechter flexomaat worden op de DIN rail geplaatst en de Flexomaat met het brugstuk wordt daartussen op de DIN rail geklikt. Afgaand de nul doorverbinden met de 2 blauwe draden

GebruiksAanwijzing ABB HAF


Gebruiksaanwijzing 1 fase fornuisgroep 3 fase kookgroep